Ruce prostírají na stůl v restauraci ubrousky.

Doporučená řešení pro restaurace a catering

Úvodní stránkaOboryPohostinstvíRestaurace a cateringDoporučená řešení pro restaurace a catering
Jedna průchozí myčka, dvě tankové myčky a jedna myčka s přívodem čerstvé vody na bílém pozadí

Řešení mycí techniky pro restaurace a catering

V gastronomii je velmi důležité bezvadně umyté nádobí, zářivé sklenice a čisté příbory. Kromě toho musí být splněny ty nejvyšší standardy hospodárnosti a hygieny. Je úplně jedno, jak velké množství nádobí se zašpiní – Miele Professional nabízí vhodnou myčku pro každou potřebu.

Žena žehlí košili parním žehlicím systémem Miele. Na pozadí je vidět šedá pračka a sušička.

Řešení prádelenské techniky pro restaurace a catering

Dokonalá čistota by měla být v gastronomii samozřejmostí. Pračky Miele Professional zaručují ty nejlepší výsledky při nízkých nákladech. Rychle a hygienicky.

Čisté ubrusy a ubrousky jsou důležitou známkou pečlivého přístupu ke gastronomii. Optimální čistota a dokonalá konečná úprava prádla jsou rozhodující předpoklady vynikající pohostinnosti v gastronomických provozovnách. Vhodná kapacita přístrojů pro jakékoliv potřeby současně zaručuje maximální hospodárnost.

Zjistěte více o naší systémové koncepci pro tento obor

Hosté očekávají v gastronomii nejen perfektní servis, ale také hygienicky vyprané a ošetřené prádlo pro maximální pocit pohodlí. Na základě dlouholetých zkušeností vyvinula společnost Miele Professional systémové řešení pro gastronomické provozovny.