Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 32/2019

- Exkluzivní: perfektní espresso s BaristaAssistant
- Chytrá pračka a sušička

Většina vestavných přístrojů Miele nové generace 7000 je z výrobního závodu připravena na síťové propojení. Nové atraktivní aplikace, které společnost prezentuje na veletrhu IFA, dále zvyšují poptávku a vzbuzují zájem zákazníků o chytrou domácnost. Patří sem asistenční systémy pro vaření a aplikace, která slouží milovníkům kávy k přípravě jejich oblíbeného espressa.

Perfektní steak – krvavý, středně nebo zcela propečený – se nepodaří každému amatérskému kuchaři. S CookAssist, inteligentní aplikací pro indukční varné desky s TempControl, je tato výzva minulostí. Pro vybraný steak uživatel zadá do chytrého telefonu požadovaný stupeň propečení. Maso se vloží na pánev přesně, když je pomocí senzoru smažení předehřátá na 200 °C.  To signalizuje jak chytrý telefon, tak varná deska vizuálně i akusticky. Jakmile k tomu aplikace vyzve, otočte maso a dokonalý steak je připraven. CookAssist pomáhá při přípravě celé řady dalších pokrmů.

Jednou z aplikací pro nové konvektomaty generace 7000 (DGC) je Mix & Match. Je zde kladen důraz na pohodlí, protože jídlo se připravuje z ingrediencí, které jsou po ruce, a je hotové za méně než 30 minut. To, co se hodí k sobě, si zákazník může vybrat na přístroji nebo v chytrém telefonu a poté připravit pomocí programu Mix & Match jako kompletní menu.

Se schopnostmi baristy

Pro oblíbené espresso je zapotřebí mít dobrá kávová zrna a optimální nastavení kávovaru. BaristaAssistant pomáhá s tímto jemným doladěním. Jde o aplikaci, která milovníka kávy postupně dovede k jeho osobnímu oblíbenému nápoji. Jako první krok nabízí Miele CVA 7000 pro srovnání dvě espressa. Vybraný druh je
v dalších ochutnávkách nabídnut s upraveným nastavením. Po až čtyřech porovnávacích kolech je vybrán osobní favorit a lze jej uložit do základního profilu. Tento proces je jedinečný, protože jsou pomocí aplikace upravovány nejen jednotlivé parametry, ale používá se procesní řetězec s vylučováním pro optimalizaci espressa podle individuální chuti.

Péče o prádlo pohodlná jako nikdy předtím

AddLoad a Wash2Dry činí péči o prádlo s Miele ještě chytřejší a pohodlnější. Aplikace Miele@mobile zobrazí, kdy je možné přidat prádlo, pokud je přístroj již spuštěn. Je dobré vědět, že prádlo lze vložit i v pokročilé fázi programu a ne pouze během několika minut po jeho spuštění. Pokud chcete rychle vložit zapomenutý kousek prádla, můžete spotřebič zastavit pomocí aplikace. Z pračky do sušičky: pomocí Wash2Dry si sušička automaticky vybere správný program sušení. Aplikace Miele@mobile pro tuto funkci není zapotřebí, protože pračka a sušička spolu komunikují prostřednictvím domácí sítě Wi-Fi.

Stáhnout ve formátu PDF

Popis Stáhnout
Aplikace Miele@mobile ukazuje, jak dlouho je ještě možné přidat prádlo do pračky.

Aplikace Miele@mobile ukazuje, jak dlouho je ještě možné přidat prádlo do pračky.

BaristaAssistant od Miele

BaristaAssistant od Miele navede milovníky kávy k jejich oblíbenému espressu.

Aplikace CookAssist

Krvavý, středně nebo zcela propečený – aplikace CookAssist společně s indukčními varnými deskami s TempControl od Miele pomáhá při přípravě perfektního steaku.