Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 22/2019

  • Stylové prostředí pro vestavné spotřebiče generace 7000
  • „Vždy lepší“ s inteligentními průvodci

Na veletrhu kuchyní Küchenmeile 2019 Miele zaujímá odlišný přístup nejen
k výrobkům, ale také k jejich prezentaci a architektuře celé expozice. Nadčasově elegantní design, fascinující technologie a kvalita a vynikající výsledky pro stylové potěšení – to jsou čtyři tematické světy, s nimiž se Miele poprvé představí v Gut Böckelu pod heslem #LifeBeyondOrdinary. Odborné publikum se může těšit na zážitek pro všechny smysly.

Jak funguje kamera v troubě? A proč je senzor TempControl v indukční varné desce tak jedinečný? V letošním roce budou moci návštěvníci najít odpovědi na podobné otázky přímo na vystavených komponentech a osobně se přesvědčit
o technické vytříbenosti zařízení generace 7000. V zóně požitku se mohou seznámit s praktickými tipy na chlazení potravin nebo vína a se správným způsobem, jak zacházet s kávou – a to v kombinaci s ochutnávkami. „V roce našeho 120. výročí založení se zaměříme na čtyři silné stránky značky Miele, zejména na příkladě vestavných spotřebičů generace 7000,“ říká Frank Jüttner, vedoucí odbytu společnosti Miele v Německu.

Smyslů se dotýká také odsavač par, který díky svému mimořádnému designu a jedinečným funkcím vytváří v kuchyni individuální atmosféru. A pro ještě vyšší inteligenci v chytré domácnosti chystá mobilní aplikace Miele@mobile další lákavá využití. Kuchařští mistři Miele a služba pro labužníky MChef, jejíž jídla jsou speciálně vytvořena pro troubu Dialog, se postarají o fyzickou pohodu. Stejně jako v předchozích letech vystavuje Miele v zámku Gut Böckel v Rödinghausenu. Odborná veřejnost je vítána od 13. do 19. září od 9 do 18 hodin.

Stáhnout ve formátu PDF