Tiskové zprávy Miele

Tisková zpráva 12/2018

Miele představuje vestavné vinotéky pro větší prostory

Staré víno v novém hávu

Vlhký sklep s konstantními teplotami od 8 do 18 stupňů nabízí dobré podmínky pro uskladnění kvalitního vína. Ale kdo chce mít v domě takový sklep? Lepší je v každém případě vinotéka, která také zajišťuje správnou teplotu. Pro milovníky vína, kteří mají větší zásoby a pro různá vína potřebují různé skladovací teploty, nabízí Miele nové modely.

Od podzimu rozšiřuje společnost Miele svůj sortiment o vestavnou vinotéku do niky o výšce 88 cm. Celé portfolio nyní pokrývá téměř všechny požadavky na velikost. Velikosti se pohybují od 45 cm vysokého vestavného modelu pro malou kuchyň až po téměř dvoumetrovou, reprezentativní volně stojící vinotéku. Nový model odpovídá populárním středně velkým formátům a nabízí tak širokou škálu možných kombinací pro integraci do různého kuchyňského nábytku.

Například model určený do niky vysoké 88 cm v kombinaci se dvěma odpovídajícími vestavnými spotřebiči Miele, jako je parní trouba a pečicí trouba, poskytuje elegantní, kubický vzhled. Tyto dva modely mohou být instalovány vedle sebe s jinými chladicími spotřebiči. Možná je například kombinace s chladničkou nebo instalace společně s další vinotékou.

Nový model nabízí prostor pro 33 lahví, vnitřní prostor je rozdělen dvěma nastavitelnými mřížkami z bukového dřeva („FlexiFrame“) s integrovaným prezentérem lahví. Disponuje dvěma teplotními zónami, které lze nezávisle nastavit, má velmi nízké vibrace, je tichý a je vybaven Active AirClean filtrem. Tento filtr s aktivním uhlím chrání před pachy, které mohou poškodit víno. Funkce otevírání dveří Push2open usnadňuje ovládání, tónované skleněné dveře chrání víno před UV zářením a přispívají k celkovému elegantnímu dojmu. Alternativně Miele nabízí také integrovatelnou verzi, díky které tak mohou být opatřeny čelními dvířky kuchyňského nábytku.
 

Stáhnout ve formátu PDF