Pračky a sušičky – Tak najdete ten správný přístroj.

Chtěli byste si koupit novou pračku nebo sušičku, ale nevíte, kde začít? Využijte našeho nákupního poradce a najděte přístroj, který odpovídá vašim potřebám a přáním. Stačí jednoduše odpovědět na několik krátkých otázek.

 

Zodpovězením několika otázek k vašim požadavkům na pračku nebo sušičku vám náš nákupní poradce najde modely, které nejlépe odpovídají vašim individuálním potřebám.

 

• Jaký přístroj má tu správnou kapacitu pro vaši domácnost? V nabídce máme celou řadu sušiček, praček a praček se sušičkou, které se při péči o prádlo poperou s každým úkolem, bez ohledu na svou velikost.

 

• Jaký typ pračky nebo sušičky je vhodný pro vaši domácnost? Ať už pračka pro věžové uspořádání, vestavný, podstavný, nebo volně stojící přístroj – máme modely pro každou situaci a jakékoliv umístění. Používání pračky tak již nebude obtížnou povinností.

 

• Jaké funkce a specifikace jsou pro vás důležité? Naše pračky a sušičky nabízejí mnoho volitelných možností – od samotného praní a třídy energetické účinnosti až po počet otáček odstřeďování a maximální kapacitu. Pomůžeme vám zjistit, jaký přístroj je ten správný pro vás. Péče o prádlo tak bude hračka.

 

Poznejte celý náš sortiment praček a sušiček

Pračky

Sušička

Pračka se sušičkou

UltraPhase

Kapsle

Na začátek stránky