Objevte čisticí prostředky Miele

Nejlepší výsledky

Pro naše čisticí prostředky platí stejně vysoké standardy jako pro naše přístroje. Byly vyvinuty a otestovány v našich vlastních laboratořích Miele a zajišťují nejlepší výsledky čištění a zvyšují navíc výkon vašich přístrojů.

Sáčky a filtry do vysavače Miele

Jen originální sáčky a filtry do vysavače Miele nabízí vysokou kvalitu Miele. Jsou dokonale přizpůsobeny našim přístrojům a zachovávají jejich vynikající výkon. Abyste se mohli volně nadechnout.

Prací prostředky

Pro delší radost z vašeho oblečení. Chraňte choulostivá vlákna svého oblečení a prodlužte životnost svého přístroje s našimi pečlivě vyvinutými produkty z oblasti péče o prádlo.

Prací prostředky

Optimální výsledky praní při současné ochraně vašeho prádla – naše exkluzivní prací prostředky jsou přizpůsobeny speciálně pro použití s vaší pračkou Miele.

Prací prostředky UltraPhase

Žádný jiný tekutý prací prostředek nevypere bílé i barevné prádlo tak důkladně jako dvoufázový systém od Miele.

Speciální prací prostředky

Naše speciální prací prostředky byly vyvinuty pro textilie vyžadující speciální péči. S nimi budou péřové bundy, polštáře nebo sportovní oblečení bez problému vyčištěny, aniž by ztratily své jedinečné vlastnosti.

Kapsle

Objevte naše předdávkované prací prostředky, které vaše kvalitní textilie a oblečení důkladně vyperou a zároveň je ochrání. Naše praktické kapsle Miele se snadno používají a zesilují prací výkon vaší pračky Miele. Užijte si lepší hygienu, déle trvající vůni a delší životnost vašeho prádla.

Vůně do sušičky

S naším rozmanitým výběrem opouští vaše prádlo sušičku vždy s vaší oblíbenou vůní.

Mycí prostředky na nádobí

Všechny naše mycí prostředky jsou přizpůsobeny speciálně pro myčky Miele a zajišťují zářivě čisté nádobí.

UltraTabs All in 1

Naše tablety Miele UltraTabs All in 1 se rychle rozpouští a při každém mycím cyklu zajistí důkladné a šetrné mytí.

PowerDisk

Náš pokrokový a vysoce účinný mycí granulát s automatickým dávkováním.

Tipy k mytí nádobí

Nejlepší péče pro dlouhodobou spolehlivost

Domácí přístroje Miele se vyznačují prvotřídní kvalitou, vysokou funkčností a nadčasovým designem. Údržbou svých přístrojů Miele s našimi originálními ošetřujícími prostředky zajistíte, že vysoký výkon vašich přístrojů zůstane zachován po dlouhý čas.

Ošetřující prostředky pro přístroje Miele

Mnoho dobrých důvodů pro značku Miele

Dlouhá životnost po mnoho let

Naše produkty jsou konstruovány tak, aby vydržely mnohem víc, než je každodenní rutina, jak dokazují naše vlastní testovací metody. Pokud vás to napadne, pravděpodobně jsme to otestovali.

*Další informace na: miele.cz/20let

Immer Besser – Vždy lepší, již od roku 1899

Již od prvního dne se Miele řídí příslibem své značky „Immer Besser“ – „Vždy lepší“ a od jakživa je synonymem kvality a dlouhé životnosti. Pro naše zákazníky to znamená uklidňující pocit jistoty, že s prémiovými produkty Miele učinili moudré rozhodnutí – pravděpodobně na celý život.